Palveluehdot

Yleiset ehdot

rakennustutkija.fi on BIG QWERTY Oy:n BQ rakennustutkija.fi (Y: 2844734-9) markkinapaikka. Näitä sopimusehtoja sovelletaan BQ rakennustutkija.fi:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. BQ rakennustutkija.fi:n välittämien palveluiden ja tuotteiden osalta sovelletaan myös kyseisen palveluntarjoajan määrittelemiä sopimusehtoja. BIG QWERTY Oy:llä on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia yleisiäsopimusehtoja.

BQ rakennustutkija.fi ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on BQ rakennustutkija.fi:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. BQ rakennustutkija.fi on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle ylivoimaisesta esteestä viivytyksettä.

Hinnasto

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät kuljetusta ellei toisin ole mainittu. Jos hinnastossa on selviä hintavirheitä, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolo.

Tarkastamme hinnat aina käsittelyhetkellä. Hinnan laskiessa korjaamme hinnat asiakkaan avoimeen tilaukseen. Toisaalta, jos tuotteen hinta nousee ennen tilauksen lähetystä, toimitamme ne alkuperäisellä hinnalla.

Toimitusaika-arviot on laadittu maahantuojien ja valmistajien antamien tietojen perusteella. BIG QWERTY Oy tai sen käyttämät toimittajat eivät ole vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä.

BIG QWERTY Oy pidättää oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä poikkeuksellisen suurissa erissä. BIG QWERTY Oy ei myy tuotteitaan jälleenmyytäväksi, ilman erillistä sopimusta.

Tuotteiden ikärajoja noudatetaan niin kuin laissa on määrätty.

--------------------------------------